Stap 1: Verhuurgesprek

We komen vrijblijvend langs voor een persoonlijke kennismaking en bespreken de mogelijkheden van verhuur. We vertellen hoe we werken en wat je van ons mag verwachten. Samen bekijken we de woning, komen met praktische tips hoe de verhuurbaarheid te verbeteren, geven inzicht in de woningmarkt en informeren en adviseren over de te verwachten huuropbrengst en de te hanteren huurprijs.

Stap 2: Start verhuur

Nadat we afspraken hebben gemaakt over de huurprijs en voorwaarden gaan we starten met de verhuur. We zorgen voor een duidelijke objectbeschrijving en fotorapportage die we gebruiken om de woning onder de aandacht van potentiële huurders. Deze presentatie komt uiteraard op onze eigen website en andere verhuur websites zoals Pararius. Daarnaast maken we uitvoerig gebruik van social media en worden kandidaat huurders via een e-mail op de woning gewezen.

Stap 3: Bezichtiging en onderhandeling

Kandidaat huurders worden door ons begeleid bij de bezichtiging van jouw woning. Na de bezichtiging zorgen we altijd voor een terugkoppeling. Zodra er een geïnteresseerde is screenen we de kandidaat zorgvuldig. Als de kandidaat huurder aan alle voorwaarden voldoet onderhandelen we namens jou over de prijs en de andere voorwaarden. Uiteraard staat jouw belang als verhuurder hierbij voorop en proberen we een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen.

Stap 4: Overeenstemming en huurcontract

Zodra met de huurder een akkoord is bereikt, stellen wij de huurovereenkomst (indien nodig in het Engels) op en zorgen dat deze ondertekend wordt. Daarnaast coördineren we de eerste huur- en borgbetaling.

Stap 5: Sleuteloverdracht en nazorg

En dan vindt de sleuteloverdracht plaats. We noemen dit ook wel de incheck. Altijd een mooi maar ook belangrijk moment voor zowel de verhuurder als de huurder. We zorgen voor een uitgebreid inspectierapport waarin de staat van onderhoud wordt vastgelegd. Ons werk eindigt hier niet. Je kunt gedurende de gehele verhuurperiode altijd bij ons terecht voor vragen rondom je huurwoning.

Een goede huurder zorgt voor een gelukkige verhuurder!