een woning verhuren via SOOF Verhuurmakelaar

MET EEN VERTROUWD GEVOEL JE WONING VERHUREN

Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning. Waar moet je zoal rekening mee houden? En hoe vind je snel een geschikte huurder? Wij helpen jou graag. SOOF Verhuurmakelaar heeft jarenlange ervaring en weet dat verhuren een vak is.

 

Wij zorgen voor het gehele verhuurtraject: van advies en inventarisatie van jouw wensen tot bezichtigingen met potentiƫle huurders, het opstellen van het huurcontract, de sleuteloverdracht en beheer. En uiteraard alles in overleg met jou.

 

Met een uitgebreid netwerk en onze kennis van de huurmarkt en regelgeving zorgen wij op een snelle, zorgvuldige en persoonlijke manier voor de juiste huurder die past bij jou en jouw woning. Meer weten over onze werkwijze? Kijk hier hoe wij werken.

WAAROM SOOF?

Professionele presentatie van jouw woning

Groot netwerk

Kennis van de huurmarkt en regelgeving

Zorgvuldige screening van huurders

Hoge kwaliteit huurovereenkomst

Innovatieve marketing methodes

waarom SOOF
financieel beheer

TARIEVEN

Wij doen ons uiterste best doen om de meest geschikte kandidaat huurder voor je te selecteren. Bij een geslaagde verhuurtransactie berekenen wij verhuurkosten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

SOOF Verhuurmakelaar behartigt de belangen van jou als verhuurder. Wij brengen de huurder dan ook geen kosten in rekening.

INTERESSE? VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN EN SOOF NEEMT ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

Ons aanbod is ook te vinden op