Mijn appartement is wederom naar alle tevredenheid verhuurd via SOOF Verhuurmakelaar. Van bezichtiging tot papierwerk, alles wordt voor je geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden in fijn contact. Tussendoor kon ik altijd terecht voor kundig en professioneel advies. De volgende keer zal ik zeker weer vol vertrouwen SOOF Verhuurmakelaar inschakelen.

door Eva - Verhuurder , Arnhem

Door een mooie samenwerking met SOOF heb ik mijn woning tijdelijk kunnen verhuren. De communicatie was bijzonder prettig, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het proces liep soepel en de woning is verhuurd voor de gewenste datum. Kortom, bijzonder tevreden!

door Stefan - Verhuurder , Nijmegen

Bedankt SOOF voor de fijne en succesvolle begeleiding bij zowel de aankoop als verhuur van het appartement. Binnen 2 maanden het appartement aangekocht en verhuurd. Iedereen die op zoek is naar een beleggingsobject kan ik SOOF Makelaars van harte aanraden!!

door Pim - Verhuurder , Nijmegen

De voorgaande huurders zegden op. Ik schakelde SOOF in omdat ik zelf geen tijd had om snel nieuwe huurders te vinden, laat staan het papierwerk eromheen te organiseren. SOOF regelde het binnen twee dagen. Ik had de keuze uit drie potentiƫle stellen die mijn huis wilden huren. Erg efficiƫnt dus!

door Elfie - Verhuurder , Nijmegen