Fraai 2-kamer appartement met buitenruimte in Groesbeek

Wylerbaan Groesbeek
€875/maand

Beschrijving

Aan de Wylerbaan in het buitengebied van Groesbeek gelegen 2-kamer appartement met buitenruimte voor één persoon.

Dit speels ingedeelde appartement beschikt onder andere over een parkeerplaats en een buitenruimte. Het appartement is keurig afgewerkt en wordt gestoffeerd opgeleverd.

Uniek gelegen te midden van een golvend landschap in de nabijheid van de Duitse grens, de bossen, het gezellige centrum van Groesbeek met al haar voorzieningen en de golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

De bushalte bevindt zich op 350 meter afstand en alle voorzieningen van Nijmegen zoals de Universiteit, het Radboudumc en het stadscentrum zijn vanaf hier prima bereikbaar.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Wie weet is dit wel je nieuwe (t)huis!

Selectieprocedure huurder

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, badkamer met douche, wastafel en toilet, royale woonkeuken bestaande uit twee ruimtes met openslaande deuren die toegang geven tot het aangrenzende terras

Eerste verdieping:
Ruime slaapkamer

Diversen

De keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en wasmachine
Huurtermijn: in overleg
Oplevering: gestoffeerd
Roken niet toegestaan
Huisdieren niet toegestaan
De maandelijkse huurprijs is exclusief tv en internet, servicekosten (€ 45,-) en voorschot (€ 165,-) ten behoeve van gas, water en elektra
Parkeergelegenheid op eigen terrein
Er is glasvezel aanwezig

Kenmerken

Prijs: € 875,-
Plaats: Groesbeek
Woningtype: Appartement
Oppervlakte: 45m2
Inrichting: Gestoffeerd

Slaapkamers: 1
Buitenruimte: Terras
Beschikbaar: 01-06-2024
Borgsom: € 1.750,-