Leuke ruime kamer in Arnhem

Huissensestraat Arnhem
€520/maand

Beschrijving

Leuke kamer (circa 17m2) gelegen aan de Huissensestraat in Arnhem.

Deze kamer voor één persoon maakt onderdeel uit van een appartement dat zicht bevindt op de tweede woonlaag. Er ligt een nette laminaatvloer en je hebt toegang tot het gezamenlijke balkon aan de voorzijde.

De keuken, badkamer, het toilet en de berging deel je met drie andere bewoners.

Gunstig gelegen in de nabijheid van scholen en sportvoorzieningen en met met een supermarkt, drogist en oriëntaalse supermarkt om de hoek.

Ook het grote overdekte winkelcentrum Kronenburg is vanuit hier eenvoudig te bereiken evenals de dijk langs de Rijn met de uiterwaarden waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

De bushalte bevindt zich recht voor de deur waar je de bus kunt nemen naar de stad of naar het station en met de auto ben je snel op de uitvalswegen richting de A12, A50 of A325.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Wie weet is dit wel je nieuwe (t)huis!

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Indeling

Diversen

Geschikt voor een student of een jong werkend persoon
Huurperiode: onbepaalde tijd
Oplevering: gestoffeerd
Huisdieren niet toegestaan
Roken niet toegestaan
De maandelijkse huur is inclusief de vaste kosten voor water, gas, elektra, tv en internet

Kenmerken

Prijs: € 520,-
Plaats: Arnhem
Woningtype: Kamer
Oppervlakte: 17m2
Inrichting: Gestoffeerd

Slaapkamers: 1
Buitenruimte: Gezamenlijk balkon
Beschikbaar: 01-12-2023
Borgsom: € 520,-
Energielabel: B