Compact gemeubileerd appartement voor één persoon

Oude Graafseweg Nijmegen
€955/maand

Beschrijving

Compact appartement voor één persoon gelegen aan de Oude Graafseweg in de rustige en groene woonomgeving van de wijk ‘Heseveld’ in Nijmegen.

De woonruimte bevindt zich op de begane grond van een karakteristiek woonhuis en wordt gemeubileerd aangeboden.

Gunstige ligging nabij voorzieningen en op loopafstand van een bushalte. De ziekenhuizen, universiteit, het stadscentrum en Centraal Station bevinden zich binnen een straal van 4 kilometer. Ideaal voor een expat!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Wie weet is dit wel je nieuwe (t)huis!

Selectieprocedure huurder

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Indeling

Entree appartement, hal, separaat toilet met fonteintje, doucheruimte, toegang kelder met wasmachine, koelvriescombinatie en magnetron, sfeervolle woonkamer met open keuken met apparatuur waaronder een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap, slaapkamer met inbouwkledingkasten.

Diversen

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat
Eigen buitenruimte aan de voorzijde van de woning
Huurtermijn: onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
Aanvaarding: per direct
Energielabel: C
De maandelijkse huurprijs is exclusief voorschot (€ 195,) ten behoeve van gas, water, elektriciteit, internet en lokale heffingen
Huisdieren niet toegestaan
Roken niet toegestaan
Oplevering: gemeubileerd

Kenmerken

Prijs: € 955,-
Plaats: Nijmegen
Woningtype: Appartement
Oppervlakte: 40m2
Inrichting: Gemeubileerd

Slaapkamers: 1
Buitenruimte: Tuin
Beschikbaar: 13-05-2024
Borgsom: € 1.150,-
Energielabel: C