Appartement ideaal voor een expat

Oude Graafseweg Nijmegen
€955/maand

Beschrijving

Compact appartement met buitenruimte gelegen aan de Oude Graafseweg in de rustige en groene woonomgeving van de wijk ‘Heseveld’ in Nijmegen.

Deze gemeubileerde woonruimte is geschikt voor één persoon en bevindt zich in het souterrain van een karakteristiek woonhuis. Keurig afgewerkt en uiterst sfeervol ingericht.

Gunstige ligging nabij voorzieningen en op loopafstand van een bushalte. De ziekenhuizen, universiteit, het stadscentrum en Centraal Station bevinden zich binnen een straal van 4 kilometer. Ideaal voor een expat!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Wie weet is dit wel je nieuwe (t)huis!

Selectieprocedure huurder

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Indeling

Entree appartement, woonkamer met openslaande deuren, open keuken met apparatuur, badkamer met douche en toilet, slaapgedeelte met tweepersoonsbed en inbouwkledingkasten.

Diversen

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat
Huurtermijn: onbepaalde tijd (minimaal 12 maanden)
De maandelijkse huurprijs is exclusief voorschot (€ 195,-) onder andere ten behoeve van gas, water, elektra, internet, servicekosten en lokale heffingen
Huisdieren niet toegestaan
Roken niet toegestaan
Oplevering gemeubileerd
Energielabel: C

Kenmerken

Prijs: € 955,-
Plaats: Nijmegen
Woningtype: Appartement
Oppervlakte: 35m2
Inrichting: Gemeubileerd

Slaapkamers: 1
Buitenruimte: Terras
Beschikbaar: 01-08-2024
Borgsom: € 1.150,-
Energielabel: C